Μάρτιος 2012  Μια αλλιώτικη “ΑΛΛΗ ΟΧΘΗ” ξεκινά! ¨ΑΛΛΗ ΟΧΘΗ” CINE BAR!

Το πρώτο CINE BAR της Αθήνας. Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη – για αρχή – προβολές ταινιών μικρού και μεγάλου μήκους και ντοκιμαντέρ με την παρουσία των συντελεστών τους, συζήτηση μαζί τους. Βραδιές που εκβάλουν σε μουσικές συνάδουσες΄με τις κάθε φορά ταινίες, συχνά ζωντανές. Οι προβολές ξεκινούν στις 9:30 μμ και η είσοδος είναι χωρις εισιτήριο!

επειδή μέχρι και πρόσφατα αρνούμαστε προτάσεις πώλησης του χώρου ακριβώς γιατί δεν διατιμούμε το όνειρό μας που μας έβγαλε σε τέτοιες στράτες αλλά και γιατί μας βασανίζουν όσα ακόμη δεν τολμήσαμε από το όνειρό μας (και που αν δεν τολμηθούν θα επιστρέφουν σαν εφιάλτες…)

για όλους αυτούς τους λόγους (αλλά και για άλλους 2009…) σε λίγες ημέρες μετακομίζουμε κανονικά στην Αρτέμωνος 9. θέλοντας να δοκιμάσουμε γεύσεις ονείρων. θέλοντας να υποστηρίξουμε επιτέλους την “ΑΛΛΗ ΟΧΘΗ” με όλη την καρδιά μας και όχι κρυπτοενοχικά. θέλουμε να δοκιμάσουμε τρόπους που διαρκώς αναβάλαμε.

κι επειδή κάποια σχέδια τα “κάψαμε” με τις προαναγγελίες τους, ό,τι είναι να γίνει στο εξής θα γίνει χωρίς να προαναγγελθεί. θα το κοινοποιούμε ενώ γίνεται, πρώτα από όλα στους παρόντες. έτσι κι αλλιώς αποφασίσαμε να πορευτούμε με τους παρόντες (μπας και ξαλαφρώσουμε από το βάρος τόσων απόντων που υπομένει η μνήμη…).

σε όλα τούτα αναζητούμε συνενόχους. σε πράγματα που δεν φαντάζεστε πόσο διαφορετικά είναι μεταξύ τους. όση σχέση έχουν τα μυστικά για μια καλή sangria με την επιλογή χαρτιών εκτύπωσης εντύπων! αναζητούμε νέους συνταξιδιώτες- δίπλα στους παλιούς, πιστούς συνταξιδιώτες- με διάθεση, πρώτα από όλα για ταξίδι…

αναζητούμε συνταξιδιώτες για:
1. το service στην “ΑΛΛΗ ΟΧΘΗ”
2. την κουζίνα στην “ΑΛΛΗ ΟΧΘΗ”
3. την προβολή και την επικοινωνία του προγράμματος της “ΑΛΛΗΣ ΟΧΘΗΣ”
4. τη γραφιστική επιμέλεια εκδόσεων, προγραμμάτων, αφισσών
5. τη συστηματοποίηση του οπτικοακουστικού αρχείου της “ΑΛΛΗΣ ΟΧΘΗΣ” και τις γραμματειακές ανάγκες της
6. την εικονοσκόπηση (οπερατέρ) των τηλεοπτικών “ΦΩΤΑΨΙΩΝ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΟΧΘΗΣ”-με γυρίσματα στην Αρτέμωνος αλλά και εκτός Αθήνας

όλες αυτές οι ειδικότητες προορίζονται για απασχόληση από τις 15 Ιανουαρίου – επείγουν δηλαδή…

οι ενδιαφερόμενοι κι οι ενδιαφερόμενες παρακαλούνται να στείλουν άμεσα μήνυμα SMS στο 6973342114 και εμείς θα τηλεφωνήσουμε στον αριθμό που θα μας στείλετε. μπορείτε εναλλακτικά να στείλετε email στο [email protected] ή στο [email protected] ή στο [email protected]. στην απευθείας επικοινωνία μας θα μιλήσουμε για το πλαίσιο συνεργασίας για κάθε ειδικότητα.

Κατηγορίες: Νέα