Ξεκινώντας ως ραδιοφωνική εκπομπή, συνεχίζοντας και ως μουσική σκηνή, η «ΑΛΛΗ ΟΧΘΗ» διευρύνει σταδιακά τη δραστηριοποίησή της σε νέους, δημιουργικούς τομείς.
Προτεραιότητα αποτελούν οι οπτικοακουστικές παραγωγές.
Προετοιμάζονται ήδη οι πρώτες ψηφιακές δισκογραφικές εκδόσεις.
Οι εκδόσεις βασίζονται στο σημαντικότατο αρχείο ζωντανών ηχογραφήσεων της μουσικής σκηνής, ένα αρχείο πολύτιμων, ποιοτικών καταγραφών δυναμικά εμπλουτιζόμενο και διευρυνόμενο.
Το οπτικοακουστικό αρχείο της «ΑΛΛΗΣ ΟΧΘΗΣ», στον τρίτο χρόνο λειτουργίας της, είναι, ίσως, ένα από τα σημαντικότερα σύγχρονα αρχεία ζωντανών ηχογραφήσεων και οπτικών καταγραφών παραδοσιακής μουσικής και μουσικών του κόσμου.
Οι «Φωταψίες της Άλλης Όχθης» και οι «Συναντήσεις στην Άλλη Όχθη», οι γνωστές εκπομπές με την επτάχρονη διαδρομή, αποτελούν τις πρώτες ραδιοφωνικές συμπαραγωγές μας.
Στο στάδιο της προεργασίας βρίσκεται project τηλεοπτικής εκπομπής με θέμα τις παρουσιάσεις ζωντανών μουσικών και τις ζωντανές παρουσιάσεις μουσικών με γυρίσματα κυρίως στο χώρο της μουσικής σκηνής.
Σε πλαίσιο διεθνούς συμπαραγωγής προετοιμάζεται σειρά ντοκιμαντέρ μουσικών του κόσμου με χρονικό ορίζοντα έναρξης γυρισμάτων το καλοκαίρι του 2007.
Ο προγραμματισμός συμπεριλαμβάνει έντυπες εκδόσεις, εκδόσεις DVD, παραγωγή, διοργάνωση και επιμέλεια συναυλιών και οπτικοακουστικών θεαμάτων.
Ταξιδεύοντας διαρκώς για μια «Άλλη Όχθη» …

 

Οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες και παραγωγοί μπορούν να απευθύνονται στην «ΑΛΛΗ ΟΧΘΗ» με προτάσεις εκδόσεων και συμπαραγωγών στα τηλέφωνα 2109270628, 2103301919 (& fax) καθώς και στο [email protected]