ΝΕΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ – ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η ΑΛΛΗ ΟΧΘΗ“, στη δεκαπεντάχρονη διαδρομή της, καταξιώθηκε μέσα από ποικιλότροπες δράσεις – ως μουσική σκηνή, ραδιοφωνική και τηλεοπτική εκπομπή, διοργανώτρια εκδηλώσεων, κινηματογραφική παραγωγός κ.ά. ΗΑΛΛΗ ΟΧΘΗ“, στο πλαίσιο της δυναμικής επανεκκίνησης της λειτουργίας της, αξιοποιώντας τα νέα πεδία δραστηριοποίησης, απευθύνει προτάσεις συνεργασίας για:

Α. ΠΛΗΡΗ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Πιο συγκεκριμένα διαθέτει το ανθρώπινο δυναμικό, την τεχνογνωσία, την εμπειρία και τον εξοπλισμό για:

– βιντεοσκόπηση πολιτιστικών εκδηλώσεων μέχρι και με τετρακάμερο εξοπλισμό υψηλής ευκρίνειας που τηρεί τα πλέον επαγγελματικά standards broadcast παραγωγής σήμερα.

– ηχογράφηση εκδηλώσεων, συναυλιών καθώς και επιτόπιες καταγραφές με επαγγελματική ψηφιακή εγγραφή υψηλής ποιότητας

– φωτογράφηση πολιτιστικών εκδηλώσεων

– κάλυψη των αναγκών προβολής κι ακρόασης οπτικοακουστικού υλικού σε εκδηλώσεις με προβολείς και ηχητικά συστήματα υψηλής ευκρίνειας

 

Β. ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ, VIDEO CLIPS ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑΣ ΜΙΚΡΟΥ & ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΗΚΟΥΣ

 

Γ. ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ & ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ

 

Δ. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 

Ε. ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

 

ΣΤ. ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ & ΔΡΑΣΕΩΝ

 

Ζ. ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ

 

Η πολύχρονη, καταξιωμένη πορεία της “ΑΛΛΗΣ ΟΧΘΗΣ” σε σειρά δράσεων κι ενεργειών αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για να την εμπιστευτείτε στους νέους της προορισμούς. Με τη διάθεση συνεχούς δραστηριοποίησης και αδιάκοπης παραγωγής ποιοτικού έργου σε κάθε τομέα δραστηριοποίησης, οι οικονομικοί όροι της συνεργασίας με την “ΑΛΛΗ ΟΧΘΗ” είναι προσιτοί και προτρεπτικοί ευδόκιμης συνεργασίας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας με email στο [email protected].

 

Τι λέτε, συνταξιδεύουμε;

 

 

 

Η μουσική σκηνή «ΑΛΛΗ ΟΧΘΗ», φιλοδοξώντας να αποτελέσει ένα χώρο πολύτροπων συναντήσεων και δημιουργίας, φιλοξενεί στο χώρο της τη διοργάνωση σεμιναρίων. Τα σεμινάρια διακρίνονται σε θεματικές ενότητες που αναφέρονται στη μουσική, χορευτική, θεατρική, κινηματογραφική, εικαστική, φωτογραφική, λογοτεχνική εκμάθηση και δημιουργία.

Τα σεμινάρια εκμάθησης τραγουδιού και μουσικών οργάνων συνδυάζονται κυρίως με τις μετακλήσεις μουσικών από την ελληνική επαρχία ή το εξωτερικό. H διάρκειά τους, ανάλογα με τις μετακλήσεις, περιορίζεται σε λίγες, συνεχόμενες ημέρες (1-5 ημέρες). Τα μουσικά σεμινάρια απευθύνονται ιδιαίτερα σε μουσικούς ή μαθητές ωδείων. Τα εβδομαδιαία σεμινάρια προϋποθέτουν μια στοιχειώδη εξοικείωση με το αντικείμενό τους.

Την περίοδο 2006-2007 προγραμματίζονται ήδη τα ακόλουθα σεμινάρια:

  1. κανονάκι με τον τούρκο δεξιοτέχνη Halil Karanduman (2 ημέρες, 2006)
  2. βουλγάρικες φωνές με τη Vicka Nikolova (2 ημέρες, Δεκέμβριος 2006)
  3. γκρεκάνικο τραγούδι, ταμπουρέλο και ταραντέλα με τον Giorgio Fillieri και τις Paola Vergina, Lucia Marti (3 ημέρες, Φεβρουάριος 2007)
  4. επιτόπιες καταγραφές, μεθοδολογία και οπτικοακουστική πρακτική (εβδομαδιαίο σεμινάριο, κάθε Τρίτη, Φεβρουάριος – Μάρτιος 2007)
  5. χοροί της Ανατολής, από τη Μικρασία ως την Ινδία (εβδομαδιαίο σεμινάριο, κάθε Δευτέρα, Απρίλιος- Μάιος 2007)

Ο προγραμματισμός των σεμιναρίων συσχετίζεται με τον ευρύτερο προγραμματισμό της μουσικής σκηνής και η δημοσιοποίησή του θα πραγματοποιείται επάλληλα κάθε δίμηνο. Αναλυτικές πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής και εγγραφές στη μουσική σκηνή και στα τηλέφωνα 2109270628, 2103310919.